Obišči FacebookPOSLOVNA, PROMOCIJSKA DARILA ZA VSAKOGAR, KI ŽELI NEKAJ VEČ…

Za vas imamo pripravljeno veliko število zanimivih, atraktivnih ter nadvse uporabnih poslovnih/promocijskih daril. V naši ponudbi boste našli artikle visoke kakovosti, tako da boste lahko za svoje poslovne partnerje, prijatelje in znance izbrali ustrezna darila. Da boste lažje izbrali primerna darila, nas prosimo kontaktirajte, da skupaj pregledamo vzorce, kataloge in vam pripravimo ustrezno ponudbo. Z veseljem vas obiščemo in vam predstavimo naš pester izbor artiklov. Vsi artikli so seveda primerni tudi za tisk, gravuro ali vezenje vašega logotipa.

PIKA IN FERRE SIJETA SKUPAJ

Pika Božič se po nekajletni odsotnosti vrača v velikem slogu. Njen novi album Shine je plod sodelovanja pevke s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbenimi ustvarjalci.
Kot vedno je pevka poskrbela za vse podrobnosti, ki so potrebne za brezhibno vrnitev na glasbeno sceno, s čimer je povezano tudi pojavljanje v javnosti. Tako kot v preteklosti, tudi sedaj Pika zažiga z modo, njena zvesta spremljevalka je tako pri nastopih kot vsakodnevnih opravilih ura Ferre.

ARHIV DOGODKOV:

RAZPRODAJA ZA SVEŽE POMLADANSKE NOČI TER LEPŠE POLETNE DNI

SLAB ZAČETEK, DOBER KONEC

CERTINA MED ELITO

Boštjan Konečnik

Thomas Luthi

Pika Božič

Zaključek nagradne igre z Miss Slovenije 2003 Tino Zajc in pevko Piko Božič v Urarni Ani